UUDET AUTOT

Toimimme Lappeenrannassa, Mikkelissä, Savonlinnassa ja Imatralla ja edustamme Volvo, Ford, Renault, Dacia, Hyundai henkilöautoja sekä Ford, Renault, Dacia ja Isuzu hyötyajoneuvoja. Tarjoamme kaikkiin edustamiimme merkkeihin huoltopalvelut, varaosat ja automyynnin.

Tarjoamme teille myös täysin uuden tavan auton hankintaan, KiltaDiilin. KiltaDiilissä et omista autoa, maksat vain kiinteää kuukausihintaa auton käytöstä. Lisäksi KiltaDiili sisältää auton ylläpidon. Lue lisää KiltaDiilistä!

Pyydä vaihtotarjous  >>

Volvo

Autoja ajavat ihmiset. Sen vuoksi turvallisuus on - ja tulee jatkossakin olemaan - Volvon tärkein perusarvo auton valmistuksessa.

Lue lisää: Volvo-mallisto tai Volvo-merkkihuolto

Ford

Kineettisen muotoilunsa ansiosta Ford näyttää olevan koko ajan liikkeessä, jopa paikallaan. Tämä erottaa Fordin muista autoista jo ensi silmäyksellä.

Lue lisää: Ford-mallisto tai Ford-merkkihuolto

Renault

Ällistyttävän kilpailukykyiset hinnat sekä neljän vuoden takuu yhdistettynä kattavaan tiepalveluun - ainoana eurooppalaisena automerkkinä.

Lue lisää: Renault-mallisto tai Renault-merkkihuolto

Dacia

Maailman myyntimenestys on vihdoin myös Suomessa. Dacia on älykkäästi suunniteltu, luotettava, tilava ja edullinen auto.

Lue lisää: Dacia-mallisto tai Dacia-merkkihuolto

Hyundai

New Thinking, New Possibilities. Kaikki hyundait 5 vuoden takuulla.

Lue lisää: Hyundai-mallisto tai Hyundai-merkkihuolto

Isuzu

Pick-up lava-autojen kolmesta eri mallista löydät varmasti tarpeisiisi sopivan hyötyajoneuvon.

Lue lisää: Isuzu-mallisto tai Isuzu-merkkihuolto

Renault

Renault uutuudet meillä! Juuri ensiesitellyt Renault Megane ja Renault Talisman- mallit ovat nyt koeajettavissa toimipisteillämme. Tutustu myös katumaastureihin Renault Kadjariin ja Renault Capturiin.  Ota yhteyttä myyntiimme, pyydä vaihtotarjous ja varaa koajo. Pyydä vaihtotarjous  >> Varaa koeajo  >> Jos haluat säästää rahasi muiden unelmiesi toteuttamiseen, hanki auto KiltaDiilillä! Lue lisää KiltaDiilistä. Tutustu Renault henkilöauto -mallistoon...

Vaihtoautot luotettavasti Auto-Killasta

Auto-Killan valikoimista löytyy autoja kaikkiin tarpeisiin. Myymme vaihtoauoja kaikissa hintaluokissa. Toimipisteemme neljässä kaupungissa, Saimaan ympärillä, takaavat monipuolisen valikoiman ja nopeat auton siirrot paikkakunnalta toiselle. Mikäli etsit sinulle sopivaa vaihtoautoa niin tule meille ja löydämme sen sinulle. Katso myös esittelyautomme joita on jatkuvasti myynnissä kattava valikoima. Kaikki automme käyvät l...