Renault kesäkampanja 2017

Auto-Kilta Uudet Renault Clio, Kadjar ja Megane - Tuhansien eurojen Kesäedut

Tuhansien eurojen kesäedut koko Renault-mallistoon

Nyt saat elokuun loppuun saakka huiman, tuhansien eurojen kesäedun ostaessasi uuden Renaultin. Kesän lisäalennuksen voit käyttää halutessasi joko suoraan hinnan alennuksena tai kattavaan varusteluun. Tarjoamme myös osaan malleista Navi Style tai Business mallistoedun kesäedun lisäksi. Tutustu alta esimerkkeihin! 

Pyydä vaihtotarjous tai kysy lisää Renaultin kesäedusta myyjiltämme.

Kesäetu koskee rajattua erää koko Renault henkilöautomallistosta (ei Twingo tai sähköautot) ja on voimassa uusiin asiakastilauksiin yksityishenkilölle. Autot rekisteröitävä 31.8.2017 mennessä. Kampanjatarjouksia ei voi yhdistää muihin etuihin. Kuvien autot erikoisvarustein.

Hanki Renault kesällä – maksa vasta syksyllä! Saat nyt kolme kuukautta lyhennysvapaita kuukausia! Ota nykyisestä autostasi rahat heti tilille ja toteuta lomasuunnitelamasi. Tarjous on voimassa 31.7.2017 saakka ja se koskee kaikkia Auto-Killan varastossa olevia autoja. Kysy lisää myyjältäsi.

 
 

 

RENAULT CLIO - Kesäetusi nyt 2.000€

Kautta aikojen parhaiten myyty ranskalainen automalli, joka on voittanut peräti kaksi kertaa vuoden auto -tittelin. Tällä hetkelläkin Renault Clio on segmenttinsä myydyin auto Euroopassa. Persoonallinen ja moderni Renault Clio herättää intohimoisia tunteita. Sen aistilliset muodot, rohkeat kaaret ja pokkaukset, sekä muotokielen vahva voima viettelevät urheilullisella olemuksellaan. Se on tyylikäs ja nykyaikainen 5-ovinen hatchback, jossa yhdistyvät ympäristön huomioiminen ja kaikkien matkustajien matkustusmukavuus.

 

Esim. 14.999 €, lisäalennus 2.000 € (sis. toim. kulut) 
Käytä kesäetu hinnan alennuksena tai kattavaan varustepakettiin!
Saat Renault Clion myös huolettomalla KiltaDiilillä.

Pyydä vaihtotarjous

 

RENAULT KADJAR - Kesäetusi nyt 2.000€

Virtaviivainen muotoilu, vahva etusäleikkö ja atleettiset hartiat – Renault Kadjar henkii puhdasta rohkeutta. Tämä innokas, jykevätekoinen ja sporttinen ajoneuvo on oiva kumppani arkeesi. Kääntämällä kiertosäädintä crossoveri siirtyy nelivetotilaan ja vie turvallisesti henkeäsalpaaviin maisemiin. Suuremmalla maavaralla, alumiinisilla kattokiskoilla, kylkilistoilla sekä etu- ja takasuojuksilla varustettuna Kadjar toivottaa sinut tervetulleeksi crossoverien maailmaan! Energy dCi 110 -moottorin, Stop & Start -järjestelmän ja jarrutusenergian talteenottotoiminnon (ESM) ansiosta Kadjarin kulutus- ja CO2-päästöt ovat erinomaiset (99 g CO2/ km).

 

Kadjar esim. TCe 130 Zen nyt 23.390 €, lisäalennus 2.000 € (sis. toim. kulut)
Käytä kesäetu hinnan alennuksena tai kattavaan varustepakettiin!
Saat Renault Kadjarin myös huolettomalla KiltaDiilillä.

Pyydä vaihtotarjous

 

RENAULT MEGANE NAVI STYLE - Kesäetusi nyt 3.065€

Urheilullinen, räväkkä ja joustava. Uuden Renault Méganen elegantti muotoilu, dynaamiset linjat ja tinkimätön asenne tarjoavat rohkeaa ja näyttävää tyylikkyyttä. LED-teknologialla varustetut ajopäivävalot luovat selkeän vaikutelman ja takavaloyksiköissä on jatkuvasti palavat LED-valot, joiden 3D-efekti korostaa auton luonnetta. 18″ timanttihiotut vanteet tuovat oman lisänsä auton tyylikkyyteen. Urheilullinen, räväkkä ja joustava. Moottoreiden tehokkuus sekä kulutus- ja päästöarvot ovat markkinoiden huippuluokkaa ja niiden mahdollistama ajomukavuus on aivan omaa luokkaansa!

MEGANE Navi Style -kampanjamallissa vakiona mm.
• Automaattinen kaksialueilmastointi • 16” kevytmetallivanteet • Automaattinen kaukovalojen vaihtojärjestelmä • Mäkilähtöavustin • R-Link 2 -multimediajärjestelmä suomenkielisellä navigoinnilla • Kaistavahti • Liikennemerkkien tunnistusjärjestelmä • LED-takavalot aina päällä • Vakionopeudensäädin • Älyavainkortti kävele pois -toiminnolla.

MEGANE Navi Style TCe 100 Hatchback nyt 19.690 €, Sport Tourer nyt 20.990 €, sisältää Navi Style edun 2.065 € ja lisäalennuksen 1.000 € ja toim. kulut.
Kesäedun lisäalennuksen voit käyttää hinnan alennuksena tai lisävarusteisiin!
Saat Renault Meganen myös huolettomalla KiltaDiilillä.

Pyydä vaihtotarjous

 

 

Pyydä vaihtotarjous nykyisestä autostasi oheisella lomakkeella ja ylläty iloisesti reilusta hyvityshinnasta!

Yhteystiedot

Olen kiinnostunut

Nykyisen autosi tiedot