Merkkihuollon ajanvaraus

Auto-Kilta - Merkkihuolto - Volvo, Ford, Renault, Dacia, Hyundai, BMW Service

Auto-Killan merkkihuolto, rengastarjoukset ja -palvelut

Haluamme palvella asiakkaitamme entistä paremmin, ja helpotimme huollon ajanvarausta. Nyt voit varata merkkihuollon ja kaikki lisäpalvelut autollesi suoraan verkossa milloin ja missä tahansa – myös KiltaDiili-autollesi! Merkkihuoltovarauksesta löydät sinulle sopivat vapaat huoltoajankohdat ja lisäksi näet huoltosi ja lisäpalveluiden hinnan reaaliajassa!

Auto-Killasta saat määräaikaishuoltojen lisäksi monia muita tuotteita ja palveluita mm. rengastarjoukset, rengas-, autopesu- ja katsastuspalvelut sekä tietenkin sijaisautot. Teettämällä tarvittavat lisätyöt määräaikaishuollon yhteydessä säästät aikaa ja rahaa.

Auto-Kilta on valtuutettu Volvo, Ford, Renault, Dacia, Hyundai ja BMW merkkihuolto ja asiantuntevat mekaanikkomme ovat erikoistuneet juuri sinun automerkkiisi. Heillä on aina käytössään automerkkisi uusimmat tiedot ja ajantasainen valmistajan merkkikoulutus. Huoltopalvelumme toimii seuraavilla paikkakunnilla: Lappeenranta, Imatra, Mikkeli ja Savonlinna.

Huoltoaika, uudet renkaat ja lisäpalvelut

Siirry huollon varaukseen. Palvelussa voit valita sinulle lähimmän huoltopaikkakunnan, tarvitsemasi huolto- ja lisäpalvelut ja näet sinulle sopivat vapaat huoltoajat. Samassa yhteydessä voit myös hankkia uudet renkaat ja varata ajan niiden asennukselle.

Siirry varaamaan