Volvo lisävarusteet ja lisätarvikeet - kattokiskot
Volvo lisävarusteet ja lisätarvikeet - suksiboksi
Volvo lisävarusteet ja lisätarvikeet - rengassarjat, vanteet
Volvo Polestar teholisäyspäivitykset
Volvo Polestar teholisäystuotteet
BMW Performance teholisäystuotteet

Lisävarusteet ja -tarvikkeet

Kesä- ja talvirenkaat, alkuperäiset vannesarjat, vetokoukku, lohkolämmitin, mattosarjat, tuulilasin pyyhkijät, suksiboksit, kuljetusjärjestelmät, madallusjouset. Kuulostaa tutulta ja tavanomaiselta. Meiltä saat toki nämä perinteisetkin tarvikkeet ja lisävarusteet mutta meillä on tarjolla PALJON ENEMMÄN!

Kysy lisävarusteista tai -tarvikkeista suoraan Auto-Kilta Lappeenranta, Imatra, Mikkeli tai Savonlinna teknisestä palvelusta. Tai oheisella yhteydenottolomakkeella: 

Tiedustele lisävarusteista tai -tarvikkeista


SUORITUSKYTYTUOTTEET, täystakuulla!

BMW Performance

Alkuperäiset BMW Performance -osat ja -lisävarusteet seuraavista kategorioista:

  • BMW Performance Aerodynamiikka
  • BMW Performance Alusta
  • BMW Performance Ohjaamo
  • BMW Performance Ulkopuolen Design
  • BMW Performance Voimansiirto

Oheisesta linkistä pääset valmistajan hakuun, josta löydät kaikki autoosi sopivat BMW Performance -osat ja lisävarusteet:

BMW Performance

Kysy tuotteista BMW Service -merkkihuollostamme 020 1545 802.

Volvo Polestar

Polestar Performance optimoi Volvosi moottorin tehon ja vääntömomentin. Valtuutettuna Volvo-jälleenmyyjänä Auto-Killalla on lupa myydä ja asentaa Polestar Performance teholisäyspäivityksiä. Ennaltatilattu teholisäyspäivitys voidaan asentaa myös normaalihuollon, renkaidenvaihdon, Volvo -lisävarusteiden asentamisen tai osanvaihdon yhteydessä. Muiden Volvo alkuperäisten varaosien tavoin Polestar Performance säilyttää Volvosi takuun ja saattaa lisätä autosi jälleenmyyntiarvoa.

Oheisesta linkistä voit tutustua tarkemmin Volvo Polestar päivitysten yksityiskohtiin. Näet mallikohtaisesti mm. päivityksen tuoman tehonlisäyksen ja kiihtyvyyden parantumisen:

Volvo Polestar

 


Korinmuotoilusarjat

Paranna autosi ulkonäköä ja tee autostasi juuri sellainen kuin itse haluat. Kysy Ford, Volvo, BMW ja Renault-korinmuotoilusarjoja.

Tervetuloa käymään niin suunnitellaan nykyisestä autostasi entistäkin ehompi!