Isuzu D-Max

Isuzu

Vuonna 1916 perustettu Isuzu Motors Limited on yksi maailman suurimmista hyötyajoneuvojen valmistajista, Japanin vanhin ajoneuvovalmistaja sekä maailman suurin dieselmoottorien valmistaja.

Isuzu merkkiedustus on nyt Mikkelin Auto-Killassa, missä voit tutustua Isuzu D-Max pick-up mallistoon ja sen eri versioihin asiantuntevien myyjien kanssa. Yli 6 miljoonaa ihmistä ympäri maailman luottavat Isuzu pick-upien kestävyyteen, luotettavuuteen ja taloudellisuuteen. Täysin uusi Isuzu D-MAX jatkaa vuoden 1963 Isuzu WASP -mallin renkaanjäljissä henkilöauton ominaisuuksilla yhdistettynä raskaan kaluston toimivuuteen.

Isuzu pick-up lava-automallisto koostuu kolmesta eri koriversiosta, joista löytyy varmasti sopiva versio kaikkiin tarpeisiin ja vaatimuksiin. Kaikissa uusissa Isuzu D-MAX -malleissa on vakiona Webasto ajastimella, kevytmetallivanteet, ilmastointi, CD/Radio, kuljettajan ja matkustajan etuturvatyynyt, sivuturvatyynyt, turvaverhot sekä ajonvakautus- (ESC) ja luistonestojärjestelmä (TCS). Valittavanasi on 5-vaihteinen automaatti tai 6-vaihteinen manuaali, ja varustetasovaihtoehtoja on tarjolla kolme.

Pyydä vaihtotarjous  >>

Tutustu Isuzu-malleihin yksityiskohtaisemmin maahantuojan verkkosivuilla:

Isuzu Space Cab  |  Isuzu Double Cab  |
Isuzu Double Cab Two Seater  |

Varaa koeajo  >>


ISUZU HUOLTO

Isuzu huoltopisteen löydät Mikkelin Auto-Killan toimipisteestä. Merkkihuollosta saat aina parhaan asiantuntemuksen ja viimeisimmät tiedot suoraan tehtaalta. Uskomme vahvasti että vain merkkiliike pystyy tarjoamaan parasta sinulle ja autollesi. Huollon lisäksi saat meiltä kaikki Isuzu-lisävarusteet, tarvikkeet ja palvelut.


Isuzu-myynti

MIKKELI:

Arto Liukkonen, 020 1545 891, arto.liukkonen@autokilta.fi
Jonne Lång, 020 1545 893, jonne.lang@autokilta.fi

Katso tarkemmat yhteystietomme  >>