Ford hyötyajoneuvot ja tavara-autot
Renault hyötyajoneuvot ja tavara-autot

Hyötyajoneuvot

Auto-Killasta löydät hyötyajoneuvoja ja tavara-autoja moneen tarpeeseen.

Edustamme Ford, Renault ja Dacia hyötyajoneuvoja valikoimasta löytyykin todella paljon valinnanvaraa mihin tahansa kuljetustarpeeseen.

Yritysasiakkuus merkitsee meille kumppanuutta, pitkäaikaista suhdetta, jota hoidetaan aktiivisesti useita vuosia - jopa vuosikymmeniä. Auto-Kilta tarjoaa Sinun ja yrityksesi käyttöön monipuoliset hankintatavat ja mahdollisuudet erilaisiin huolto- ja vakuutussopimuksiin. Lisäksi saat ne pienet, mutta usein niin merkittävät edut, kuten ilmaisen sijaisauton ja huoltotilanteet suoraan puhelimeesi.

Teknisen palvelun aukioloajat ovat toiminta-alueellamme todella kilpailukykyisiä. Tiedät, että voit tehdä työsi rauhassa ja tulla käymään, kun se Sinulle parhaiten sopii. Toimintamme lähtökohtana on asiakkaidemme tyytyväisyyden varmistaminen. Siksi myös tekninen palvelu on osa omaa liiketoimintaamme kaikissa toimipaikoissa. Panostamme mekaanikkojen osaamiseen, moderneihin korjaamotiloihin, laitteisiin sekä kalustoon. Tekninen palvelumme kuuluu Suomen nykyaikaisimpiin. Lappeenrannassa, Mikkelissä ja Savonlinnassa meillä on myös oma vauriokorjaamo. Merkkikorjaamona käytämme ainoastaan alkuperäisiä varaosia ja oikeita huoltomenetelmiä.

Pyydä vaihtotarjous  >>


Tutustu hyötyajoneuvomalleihin yksityiskohtaisemmin maahantuojien verkkosivuilla:


Renault-hyötyajoneuvot

Renault Kangoo Express  |  Renault Trafic  |  
Renault Trafic Passenger  |  Renault Master  |


Ford- hyötyajoneuvot

Tutustu laajaan Ford hyötyajoneuvomallistoon!

Ford Transit, Ford Tourneo, Ford Fiesta Van ja Ford Ranger.


Dacia-hyötyajoneuvot

Dacia Dokker Van  |


Ota yhteyttä hyötyajoneuvoasiantuntijaamme:

Sami Saari, 020 1545 818, sami.saari@autokilta.fi