FORD - Reilu kevätsiivous

Ford kevätsiivous

Kevätsiivouksen kunniaksi hyvitys autosta kuin autosta jopa 3 500€!

Ostaessasi uuden Fordin suoraan varastosta, saat katsastetusta ja ajokuntoisesta autostasi huiman ylihyvityksen – vähintään 2 500€! Ylihyvityksen saat myös hyväkuntoisesta ja arvokkaammasta autosta! Tartu upeaan tilaisuuteen ja osta uusi Ford heti ajoon – pyydä vaihtotarjous kätevästi verkossa tai tule käymään!

Toimi nopeasti, hyvitystarjouksia on rajoitettu määrä!

Ostessasi uuden Fordin nyt, hyvitämme mistä tahansa katsastetusta ja pihaan ajetusta vaihtoautosta vähintään 2 500€ Fiestaan, 3 000€ EcoSportiin ja 3 500€ C-Maxiin. Vaihtotarjouksen pyydät kätevästi alla olevalla lomakkeella tai ota välittömästi yhteyttä Sinua lähinnä olevaan automyyjääsi. Tervetuloa reiluille Ford-kaupoille Auto-Kiltaan!

Hanki Ford kesällä – maksa vasta syksyllä! Saat nyt kolme kuukautta lyhennysvapaita kuukausia! Ota nykyisestä autostasi rahat heti tilille ja toteuta lomasuunnitelamasi. Tarjous on voimassa 31.7.2017 saakka ja se koskee kaikkia Auto-Killan varastossa olevia autoja. Kysy lisää myyjältäsi.

 
 

 

FORD FIESTA - Hyvitämme autosta kuin autosta vähintään 2500€

Ford Fiesta on kuin moderni älypuhelin, jossa nykyaikainen muotoilu yhdistyy huippuluokan tekniikkaan. Kaikki ominaisuudet on suunniteltu helpottamaan arkea. Ford SYNCin* avulla voit valita musiikkikappaleen USB-muistitikulta, MP3-soittimesta tai iPodista®. Voit myös toistaa musiikkia matkapuhelimestasi. Et myöskään joudu tankkaamaan turhan usein, sillä palkittu 1,0-litrainen EcoBoost -bensiinimoottori yhdistää miellyttävän tehon poikkeuksellisen pieneen polttoaineenkulutukseen (keskikulutus 4,3 l / 100 km).

Useat innovatiiviset tekniikat tekevät ajamisesta turvallista, miellyttävää, viihdyttävää ja hauskaa.

FORD FIESTA

Alk. 15 990 € tai KILTADIILILLÄ esim. 263€/kk
(sis. toim. kulut)

YLIHYVITYS! Ostaessasi Ford Fiestan suoraan varastosta, hyvitämme mistä tahansa katsastetusta ja pihaan ajetusta vaihtoautosta vähintään 2 500€.

Pyydä vaihtotarjous

 

FORD ECOSPORT - Hyvitämme autosta kuin autosta vähintään 3000€

Ford EcoSport on täysin uudenlainen, älykäs katumaasturi. Ulkoasu näyttää kompaktilta, vaikka EcoSport on sisältä tilava ja hyvin varusteltu. Lukuisat hyödylliset ja älykkäät teknologiat tekevät jokaisesta matkasta mahdollisimman miellyttävän. Kattava vakiovarustelu sisältää mm. automaattisen ilmastoinnin, lämmitettävän tuulilasin ja nahkaverhoillun monitoimiohjauspyörän.

 FORD ECOSPORT

 

Alk. 22 025,29 €  TAI KILTADIILILLÄ esim. 339€/kk
(sis. toim. kulut)

YLIHYVITYS! Ostaessasi Ford EcoSportin suoraan varastosta, hyvitämme mistä tahansa katsastetusta ja pihaan ajetusta vaihtoautosta vähintään 3 000€.

Pyydä vaihtotarjous

 

FORD C-MAX - Hyvitämme autosta kuin autosta vähintään 3500€

Uudella 5-paikkaisella C-MAX:lla pääset nauttimaan ylivertaisesta monipuolisuudesta, käytännöllisyydestä ja taloudellisuudesta. Lisätään vielä nautittava suorituskyky, herkkä ohjaus ja lukuisia kiinnostavia teknologioita, niin olet hyvinkin saattanut löytää täydellisesti sinulle sopivan auton.


FORD C-MAX

Alk. 23 677,06 € TAI KILTADIILILLÄ esim. 395€/kk
(sis. toim. kulut)

YLIHYVITYS! Ostaessasi Ford C-MAX:n suoraan varastosta, hyvitämme mistä tahansa katsastetusta ja pihaan ajetusta vaihtoautosta vähintään 3 500€.

Pyydä vaihtotarjous

 

 

Pyydä vaihtotarjous nykyisestä autostasi oheisella lomakkeella ja ylläty iloisesti reilusta hyvityshinnasta!

Yhteystiedot

Täytä yhteystietosi, valitse lähin Auto-Killan liike ja kerro meille mistä autosta olet kiinnostunut.

Olen kiinnostunut

Nykyisen autosi tiedot

Ilmoita meille samalla nykyisen autosi tiedot, niin teemme henkilökohtaisen ostotarjouksen autostasi.