Ajankohtaista Auto-Killassa

Ford AWD kiertue

Ford AWD kiertue 17.2.2017 Lappeenrannassa klo 10-18. 

Koeajettavana koko Ford AWD mallisto. Koeajajalle koeajolahjaksi Ford- tuubihuivi tai liukuri. Kiertuetarjouksena Ford Mondeo ja S-Max malleihin neliveto kaupan päälle! Edun arvo jopa 2800€

Teemu tuli taloon

Auto-Killan myyntitiimi vahvistui entisestään: saimme heti vuoden 2017 alussa taloon rautaista myyntiosaamista kun Teemu Pulliainen aloitti Mikkelin toimipisteessä myyntipäällikkönä. Me Auto-Killassa haluamme palvella asiakkaitamme aina parhaalla mahdollisella tavalla ja valitsemme myyntitiimiimme vain alansa ansioituneimpia asiantuntijoita. Tervetuloa kaikki vanhat ja uudet asiakkaamme Mikkelin Auto-Kiltaan jutustelemaan Teemun kanssa.

KiltaDiili

Auto-Kilta KiltaDiili - Uudenlainen tapa autoilla

Auto-Kilta tarjoaa nyt täysin uudenlaisen ja ennen kaikkea vaivattoman tavan autoiluun. Säästä tai vapauta nykyisen autosi pääoma muiden unelmiesi täyttämiseen ja astu uuden ajan autoiluun, jossa maksat vain auton käytöstä.

Auton kierrätys

Kun autosi tulee elinkaarensa päähän, niin voit ottaa meihin yhteyttä kierrättääksesi autosi asianmukaisesti. 

Ota suoraan yhteyttä kehityspäällikkö Tero Thiliin sähköpostitse tero.thil@autokilta.fi

Auto-Kilta kantaa vastuun toiminnastaan aiheutuvista ympäristövaikutuksista. Toimimalla kanssamme varmistat että kierrätys tulee hoidettua määräysten mukaisesti. 

Lue lisää klikkaamalla tätä linkkiä