Auto-Kilta News

Ei ole samantekevää, kuka autosi huoltaa

Parasta mahdollista osaamista saat merkkiisi erikoistuneilta mekaanikoilta, jotka löytyvät vain valtuutetuista merkkiliikkeistä. Vaikka me osaamme ja teemme merkkihuollossa enemmän kuin muut, niin se ei kuitenkaan näy huollon kustannuksissa. Tiedämme mitä olemme tekemässä, suoritamme työn nopeasti ja tehokkaasti sekä pidämme huolta sinun tyytyväisyydestäsi.

Isojen huoltovolyymien johdosta voimme pitää yllä osaamistamme, laitteistojamme sekä edullista hintatasoa. Mekaanikkomme käyvät säännöllisesti kouluttautumassa ja kehittyvät alati muuttuvien vaatimuksien mukana. 

Palveluun panostamme kaikkein eniten, koska asiakastyytyväisyys on meille tärkeintä. Kehitämme jatkuvasti uusia asiointimahdollisuuksia kuten uuden huollon verkkoajanvarauksen. Verkossa voit valita autollesi sopivan huollon ja näet sen hinnan sitovasti jo varausvaiheessa. Voit samalla kertaa hankkia renkaat mikäli rengashankinta on edessä. Näet mekaanikkojemme vapaat ajat ja voit sovittaa huoltoajan omiin menoihisi sopivaksi.  
 

Terveisin: Janne Hulkkonen, myyntipäällikkö, tekninen palvelu

Jaa artikkeli

Ota yhteyttä

Täytä tietosi ja jätä meille haluamasi viesti alla oleviin kenttiin ja olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

Kiitos, haluan samalla tarjouksen nykyisestä autostani. Anna autosi tiedot. Täytäthän tiedot huolellisesti, jotta voimme palvella sinua entistä paremmin. Saat parhaan mahdollisen arvion, kun saamme autostasi hyvät ja kattavat tiedot.
Yksittäisen tiedoston kokorajoitus 1 MB.
Suositellut tiedostomuodot: gif, jpg, png.
Lähettääksesi lomakkeen, sinun täytyy ensin hyväksyä henkilötietojen käsittelykäytäntömme.