Volvon hintavertailu premiumluokassa - Auto-Kilta
Luokassaan edullisin

Volvon hintavertailu premiumluokassa

Volvo on tutkitusti maailman turvallisin auto. Me Auto-Killassa haluamme jatkaa samaa, menestyksekästä tarinaa asiakkaillemme myös auton hankinnassa. Avaamme premiumluokan hintavertailussa rahoitusmaailmaa ja sitä, miten voit hankkia maailman turvallisimman auton maailman turvallisimmalla tavalla. Sillä meille turvallisuus on luottamusta siitä, että autoiluun sijoitettu rahallinen satsaus on järkevä.

Edullinen kuukausihinta kertoo auton arvon säilymisestä

Mitä haluttavampi auto on käytettynä, sitä paremmin se säilyttää arvonsa ja sen edullisemmalla kuukausihinnalla se on mahdollista hankkia. Tämä perustuu osamaksusopimuksessa auton jäännösarvoon sidottavaan suurempaan viimeiseen erään. Kun tuotteen laatu kohtaa markkinoiden arvostuksen, peilautuu myös rahoitusyhtiön luottamus edullisempana rahoituksena.

Asia ei ole kuitenkaan aina näin yksinkertainen. Kuukausierillä kilpailtaessa hinta voi näyttäytyä houkuttelevana, mutta viivan alta saattaa paljastua ikäviä yllätyksiä. Jos osamaksun viimeinen erä on viilattu maksimiin, mutta ei vastaa auton realistista arvon alenemista, voi alhainen kuukausihinta kätkeä taakseen suuren riskin.

Volvo on kiistattomasti markkinoiden parhaiten arvonsa säilyttäviä autoja. Tämä perustuu esimerkiksi maltilliseen lisävarusteiden hinnoiteltuun ja ylivertaisiin turvallisuusominaisuuksiin. Me vertailimme Volvon suosikkimallien kuukausihinnoittelua luokkansa verrokkimalleihin. Kaikkiin vertailtuihin esimerkkeihin pätivät samat ehdot ja lisäpalvelut: 0 € käsiraha, 36 kk sopimusaika sekä 45 000 km käyttöraja. Katso vertailut alla!

 

Hintavertailu: Volvo V40, Audi A3, BMW 118i, Mercedes-Benz A 180

Volvo V40 T2 Business Dynamic Edition aut
autoveroton hinta 23 750 €
468 €/kk
Audi A3 30 TFSI 85kw S Tronic
autoveroton hinta 25 050 €
584 €/kk
BMW 118i A Edition Sport
autoveroton hinta 26 420 €
594 €/kk
Mercedes-Benz A 180 A Business Style
autoveroton hinta 26 750 €
479 €/kk

 

Hintavertailu: Volvo S90, BMW 520d, Mercedes-Benz E 200d

Volvo S90 D3 Business aut
autoveroton hinta 38 200 €
721 €/kk
BMW 520d A Business
autoveroton hinta 44 710 €
940 €/kk
Mercedes-Benz E 200d A Edition One Business
autoveroton hinta 41 100 €
800 €/kk

 

Hintavertailu: Volvo V90, BMW 520i, Mercedes-Benz E 200T

Volvo V90 T4 Business aut
autoveroton hinta 40 300 €
770 €/kk 
BMW 520i A Business
autoveroton hinta 45 050 €
990 €/kk
Mercedes-Benz E 200T A Edition One Business
autoveroton hinta 43 450 €
887 €/kk

 

Hintavertailu: Volvo XC60, Audi Q5, BMW X3, Mercedes-Benz GLC

Volvo XC60 D4 AWD Business aut
autoveroton hinta 44 700 €
862 €/kk
Audi Q5 40 TDI 140kw quattro S Tronic
autoveroton hinta 46 540 €
1075 €/kk
BMW X3 xDrive 2.0d A Business
autoveroton hinta 43 350 €
953 €/kk
Mercedes-Benz GLC 220d 4Matic Suomi Edit
autoveroton hinta 43 150 €
866 €/kk
Lähde: Santander Consumer Finance 9.10.2018 0€ käsiraha, 45 000km, 36kk
Kaikkiin esimerkkeihin sisältyy ennalta sovittu takaisinostohinta sekä määräaikaishuollot ja korjaukset. Lisäksi rengashotelli (hinnat eivät sis. talvirenkaita), kausivaihdot, sijaisauto huollon ajaksi sekä sisä- ja ulkopesu määräaikaishuollon yhteydessä

. 

 

Mistä rahoituksen kuukausihinta koostuu?

Autorahoituksessa kuukausierään vaikuttaa useampi muuttuva tekijä. Lainan kustannusten eli koron ja kulujen lisäksi sopimusaika sekä aikaisemmin mainittu suurempi viimeinen erä vaikuttavat kuukausierän suuruuteen. Näiden lisäksi ostaja itse pystyy vaikuttamaan kuukausierään käsirahalla, joka voi olla rahallinen suurempi erä tai vaihtoauto.

Ostajan kannattaa olla tarkkana, etenkin jos autoa markkinoidaan “edullisesti jopa ilman käsirahaa”. Jotta kuukausierät eivät paisuisi auton ostajalle liian isoiksi, myyjä voi määritellä osamaksuun viimeisen suuremman erän. Määrittelyssä on tärkeää, että rahoituskauden viimeisen osamaksuerän arvo ei ole suurempi kuin auton arvo. Mikäli näin on, auton vaihtaminen on hankalaa ja auton maksamiseen joudutaan tekemään mahdollisesti uusia lainajärjestelyjä. 

Tiedostamalla teet autohankinnan riskittömämmin

Pääsääntönä autokaupoilla kannattaa ymmärtää, mistä rahoitus koostuu ja arvioida kriittisesti oman kuukausittaisen maksukyvyn lisäksi kauppaan liittyviä riskitekijöitä. On hyvä tiedostaa, että auton arvon alenemisessa on paljon merkki- ja mallikohtaisia eroja, joista keskustelemme mielellämme lisää. Sopivaa rahoitusratkaisua pohdittaessa on lisäksi muistettava, että rahoituksen päälle maksettavaksi tulevat vakuutukset, verot, polttoaineet, huollot ja korjaukset.

Me haluamme tehdä autokauppaa läpinäkyvästi ja varmistaa, että auton ostaja ei joudu rahoituksen vuoksi tiukkaan taloudelliseen tilanteeseen. Tarjouslaskelmat räätälöidään asiakkaalle sopivaksi ja ne perustuvat aina ammattilaisen tekemään arvioon auton jäännösarvosta.

Perinteinen osamaksusopimus vai auto palvelutuotteena?

Puhtaasti rahoituksella autoa hankittaessa riski auton jäännösarvosta jää edellä kuvatun mukaisesti ostajalle. Kun auto hankitaan palvelutuotteena, kuten KiltaDiilillä, ottaa myyjä tai rahoitusyhtiö vastuun jäännösarvosta. Ennalta määritelty kiinteä kuukausimaksu sekä taattu hyvityshinta sopimuskauden päättyessä vapauttavat autoilijan suurimmilta taloudellisilta riskeiltä.

KiltaDiili tarjoaa kaikki autoilijan palvelut turvallisella kuukausierällä

KiltaDiili sisältää auton lisäksi kaikki tarvittavat huollot, korjaukset, renkaiden kausivaihdot ja auton pesut määräaikaishuoltojen yhteydessä. Autoilijalle tämä merkitsee vaivattomuutta, mutta myös täysin riskitöntä vaihtoehtoa perinteisille osamaksusopimuksille.

Ennalta määritelty kiinteä kuukausimaksu, huoltopaketti sekä taattu hyvityshinta sopimuskauden päättyessä vapauttavat autoilijan käytännössä kaikilta taloudellisilta riskeiltä. Korottavasti kuukausihintaan voi vaikuttaa ainoastaan sopimuskautena autoverotuksessa tapahtuva merkittävä muutos, jonka johdosta auton taattu hyvityshinta voi laskea. Muutoin riskin auton arvon heilahtamisesta kannamme kaikissa tilanteissa me palveluntarjoajat.

Laske KiltaDiili-rahoitus haluamaasi malliin

Jaa artikkeli

Ota yhteyttä

Täytä tietosi ja jätä meille haluamasi viesti alla oleviin kenttiin ja olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

Kiitos, haluan samalla tarjouksen nykyisestä autostani. Anna autosi tiedot. Täytäthän tiedot huolellisesti, jotta voimme palvella sinua entistä paremmin. Saat parhaan mahdollisen arvion, kun saamme autostasi hyvät ja kattavat tiedot.
Yksittäisen tiedoston kokorajoitus 1 MB.
Suositellut tiedostomuodot: gif, jpg, png.
Lähettääksesi lomakkeen, sinun täytyy ensin hyväksyä henkilötietojen käsittelykäytäntömme.