Uusi KiltaTurva - lisäturva vaihtoauton ostajalle
Uusi KiltaTurva

Tarjoamme lisäturvaa vaihtoauton ostajalle

Kun ostat KiltaTurvatun auton, varmistut että auto on erinomaisessa kunnossa ja täsmällisesti huollettu. Samalla nautit autoilusta ilman riskiä yllättävistä teknisten vikojen korjauskuluista. Näin me Auto-Killassa haluamme toivottaa huolettomia kilometrejä myös käytetyn auton ostajalle!

Mikä on KiltaTurva?

KiltaTurva on Auto-Killan tarjoama edullinen lisäturva vaihtoautoon. Sopimus on voimassa ajoneuvon ostohetkestä vuoden tai 20 000 kilometriä. KiltaTurvan piiriin kuuluvat kaikki meillä myytävät alle 8-vuotiaat ja alle 180 000 km ajetut kuntotarkastetut vaihtoautot.

Miksi KiltaTurva kannattaa?

KiltaTurvatun auton ostajana tiedät varmasti, että auto on kaikin puolin täysin ehjä, hyvässä kunnossa ja huollot on tehty tarkasti ja dokumentoidusti huolto-ohjelman mukaan. Lisäksi se tarjoaa rutkasti huolettomuutta tuleville kilometreille. Vikatilanteissa KiltaTurva-auton omistajana sinun tarvitsee vain ottaa meihin yhteyttä. Me autamme tilanteessa ja hoidamme auton tekniikkavikoja koskevat korjaukset puolestasi. Siksi säästät sekä rahaa että vaivaa.

Mitä tule ottaa huomioon KiltaTurvatun auton omistajana?

Jos autossa ilmenee jotain tavallisuudesta poikkeavaa, ota aina ensin yhteyttä Auto-Killan huoltoon, josta kerromme miten tilanteessa kannattaa toimia. KiltaTurvatun auton huolto tai korjaus on tehtävä ensisijaisesti Auto-Killassa. Mikäli se ei onnistu, voidaan auto korjata huoltoliikkeessä, joka täyttää valmistajan laatuvaatimukset. Jos on tarve hinaukselle, tilaa se vakuutusyhtiösi tai auton liikkumisturvan kautta.

Miten saan KiltaTurvatun auton?

Mikäli KiltaTurvattu vaihtoauto ja huolettomat kilometrit kiinnostavat, tutustu ensin erään vaihtoautojamme, joihin tarjoamme upeat extraedut! Tai kysy meiltä lisää helposti tällä sivulla olevalla lomakkeella. Vastaamme mielellämme kysymyksiisi ja autamme löytämään juuri sinulle sopivan auton.

Terveisin: Janne Hulkkonen, myyntipäällikkö, tekninen palvelu

 

Jaa artikkeli

Ota yhteyttä

Täytä tietosi ja jätä meille haluamasi viesti alla oleviin kenttiin ja olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

Kiitos, haluan samalla tarjouksen nykyisestä autostani. Anna autosi tiedot. Täytäthän tiedot huolellisesti, jotta voimme palvella sinua entistä paremmin. Saat parhaan mahdollisen arvion, kun saamme autostasi hyvät ja kattavat tiedot.
Yksittäisen tiedoston kokorajoitus 1 MB.
Suositellut tiedostomuodot: gif, jpg, png.