Auto-Kilta News

Auton ostaminen on iso päätös, vai onko?

Monelle kuluttajalle auto on erittäin iso hankinta ja autokauppa voi tuntua vieraalta paikalta. Mielessä saattaa pyöriä monenlaisia ajatuksia muun muassa siitä onko tämä auto minulle se paras valinta? Mitä merkkejä minun kannattaisi harkita? Onko tämä järkevä ostos? Entä jos teenkin jossain virhearvion, tai jos elämäntilanteeni muuttuu enkä tarvitse autoa enää? Mitähän puolisoni tuumaa jos hankinkin tämän? Tulenko olemaan tyytyväinen valintaani?

Siis iso päätös. Joskus jopa niin iso, että hankinta saattaa jäädä kokonaan tekemättä. Autohan kuitenkin hankintaan selkeään tarpeeseen ja helpottamaan liikkumista. Monille auto onkin lähes pakollinen työmatkojen, harrastusten ja muun elämän järkevässä yhteensovittamisessa.  

Me Auto-Killassa olemme teitä, kysymyksiänne ja ajatuksianne varten. Suosittelemme lämpimästi varaamaan henkilökohtaisen  tapaamisen asiantuntijoiltamme, jolloin saat häiriötöntä ja laadukasta palvelua. Voit ottaa yhteyttä myös verkkosivujemme kautta ja alustaa asiaa ennakkoon, vaikka kotisohvaltasi. 

Selvitämme ja kehitämme jatkuvasti uusia mahdollisuuksia auton hankintaan. Haluamme madaltaa kynnystä suunnittelun ja hankinnan välillä. Rohkaisemme ottamaan yhteyttä, keskustelemaan ja kokeilemaan. Tänä päivänä autoa ei tarvitse omistaa, eikä oikeastaan mistään muustakaan autoon liittyvästä tarvitse kantaa huolta, jos ei halua. Esimerkiksi KiltaDiili on erinomainen tuote matalan kynnyksen riskittömään autoiluun. Mikäli haluat itse omistaa auton, niin sellaiseenkin hankintaan toki löytyy monenlaisia vaihtoehtoja.

Kaikille asioille yhteistä on kuitenkin se, että asioimalla Auto-Killassa pelaat varman päälle ja saat aina asiantuntevaa palvelua. Me osaamme asiamme ja selvitämme kaikki vastaukset sinua askarruttaviin kysymyksiin. Voit olla varma, että hankinta asiantuntijoidemme kautta on turvallista ja automme ovat laadukkaita.

Tavoitteenamme ei ole myydä sinulle vain autoa. Haluamme sen sijaan luoda kanssasi pitkän asiakassuhteen, palvellen sinua elämäntilanteiden, maailman ja autoilun muuttaessa muotoaan. 

Terveisin: Janne Hulkkonen, myyntipäällikkö

Jaa artikkeli

Ota yhteyttä

Täytä tietosi ja jätä meille haluamasi viesti alla oleviin kenttiin ja olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

Kiitos, haluan samalla tarjouksen nykyisestä autostani. Anna autosi tiedot. Täytäthän tiedot huolellisesti, jotta voimme palvella sinua entistä paremmin. Saat parhaan mahdollisen arvion, kun saamme autostasi hyvät ja kattavat tiedot.
Yksittäisen tiedoston kokorajoitus 1 MB.
Suositellut tiedostomuodot: gif jpg png.