Auto-Kilta on Polestar-merkkihuolto
Polestar-merkkihuolto

Auto-Kilta on nyt Polestarin valtuutettu huoltoliike

Auto-Killasta saat nyt asiantuntevan merkkihuollon palvelut – kuten määräaikaishuollot ja kaikki lisäpalvelut – sähköautoihin keskittyvän ruotsalaisen Polestarin malleihin.

Polestar 2 on premium-sähköauto, jonka jokaisessa yksityiskohdassa keskitytään korkeaan laatuun. Samaa laatua vaaditaan myös heidän merkkihuolloiltaan. Auto lähtee korjaamolta vain, jos työ täyttää korkeat standardit.

Valtuutettuna merkkihuoltona meillä on juuri Polestarin autoihin koulutetut mekaanikot, jotka tuntevat autot läpikotaisin. Heillä on aina käytössään alkuperäiset varaosat ja viimeisimmät tiedot auton teknologiasta, joten laatu pysyy kompromissittoman korkeana. Autot käydään läpi huolellisesti ja voit olla varma, että autosi on parhaassa mahdollisessa kunnossa ja että voit ajaa turvallisesti.

Auto-Killasta saat määräaikaishuollon lisäksi esimerkiksi rengas-, pesu- ja katsastuspalvelut sekä sijaisauton huollon ajaksi. Jokainen mekaanikkomme on myös asiakaspalvelun ammattilainen.

Jaa artikkeli

Ota yhteyttä

Täytä tietosi ja jätä meille haluamasi viesti alla oleviin kenttiin ja olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

Kiitos, haluan samalla tarjouksen nykyisestä autostani. Anna autosi tiedot. Täytäthän tiedot huolellisesti, jotta voimme palvella sinua entistä paremmin. Saat parhaan mahdollisen arvion, kun saamme autostasi hyvät ja kattavat tiedot.
Yksittäisen tiedoston kokorajoitus 1 MB.
Suositellut tiedostomuodot: gif, jpg, png.
Lähettääksesi lomakkeen, sinun täytyy ensin hyväksyä henkilötietojen käsittelykäytäntömme.