Maapallo vastuullisuus sähköautoilu

Aurinkosähköllä 24 kertaa maapallon ympäri vuodessa

Olemme sitoutuneet vähentämään päästöjämme ja lopulta poistamaan ne kokonaan. Lupaus koskee myös autojamme. Valikoimassamme on paljon sähköautoja, jotka eivät aiheuta alkuunkaan CO2-päästöjä, sekä ladattavia hybridejä, joiden CO2-päästöt ovat hyvin matalat.

Kaikki asiakkaidemme koeajoissa käytettävät esittelyautot ovat sähköautoja ja ladattavia hybridejä. Lisäksi yli puolet sijaisautoistamme on tällä hetkellä sähköisiä ja tavoitteemme nostaa osuus täyteen 100 %:iin vuoteen 2025 mennessä. Myös henkilökuntamme työsuhdeautot ovat sähköautoja kun vain mahdollista ja teemme kaikki koulutus- ja työmatkat sähköautoilla.

Suuri osa sähköstä tuotetaan aurinkopaneeleilla

Toimipaikkojemme katoille on asennettu aurinkopaneeleja, ja merkittävä osa niin työsuhde- kuin sijais- ja esittelyautojemme lataamiseen käytetystä sähköstä tuotetaankin aurinkovoimalla. Laskennallisesti paneelien tuottama sähkö riittäisi kattamaan koko sähköautojemme ja ladattavien hybridiemme kulutuksen – tuotetulla sähköllä ajaisi sähköautolla vuodessa 960 000 km eli 24 kertaa maapallon ympäri. Luonnollisesti aurinkopaneelien tuotanto vaihtelee vuodenajan ja sään mukaan, mutta loput käyttämästämme sähköstä on CO2-päästöistä vapaata vihreää sähköä.

Vaikka matkaa täysin päästöttömään autoiluun vielä on, olemme jo kulkeneet siitä ison osan.

 

Jaa artikkeli

Ota yhteyttä

Täytä tietosi ja jätä meille haluamasi viesti alla oleviin kenttiin ja olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

Kiitos, haluan samalla tarjouksen nykyisestä autostani. Anna autosi tiedot. Täytäthän tiedot huolellisesti, jotta voimme palvella sinua entistä paremmin. Saat parhaan mahdollisen arvion, kun saamme autostasi hyvät ja kattavat tiedot.
Yksittäisen tiedoston kokorajoitus 1 MB.
Suositellut tiedostomuodot: gif, jpg, png.
Lähettääksesi lomakkeen, sinun täytyy ensin hyväksyä henkilötietojen käsittelykäytäntömme.