Täysin uusi Volvo XC 40

Täysin uusi Volvo XC40

Kaikki se mitä aidosti tarvitset

Täydellinen kompaktin kokoluokan katumaasturi – tutustu ja tilaa Volvo XC40!
Kun vaihtoehtoja on lähes loputtomasti, ehkä se mitä tarvitsemme onkin oikeasti vähemmän. Uusi Volvo XC40 on suunniteltu tarjoamaan sinulle kaiken mitä tarvitset, mutta ei mitään ylimääräistä – käyttömukavuutta, suorituskykyä ja älykästä teknologiaa. Hanki tämä täydellinen, kompakti katumaasturi riskittömällä KiltaDiilillä, ja voit olla varma ettei hinnassakaan ole ylimääräistä. Täysin läpinäkyvä, ennakkoon tiedossa oleva kk-hinta säästää sinut yllätyksiltä, ja vapauttaa pääomaasi muihin sinulle tärkeisiin asioihin.

Uusi auto järkevällä kustannuksella sekä kattavat huolto- ja rengaspalvelut – vähemmän huolehdittavaa, vähemmän turhaa painolastia. Tutustu vaihtoehtoihin, määrittele sinulle sopiva kk-erä ja tilaa uusi XC40!

Alk. 499 €/kk
Kattavat huolto- ja rengaspalvelut
Läpinäkyvä kk-hinta, ei piilokuluja
KiltaDiili Täysin uusi Volvo XC40

UUSI Volvo XC40

T4 Business automaatti
esim.
560,00 €/kk

Uusi Volvo  XC40 tarjoaa huippusuosituista 90- ja 60-sarjan autoista tutut palkitut turvallisuus-, yhteys-, tieto- ja viihdetoiminnot täysin uudessa, kompaktissa paketissa. Kehittyneet tekniikat tekevät XC40:stä yhden markkinoiden parhaiten varustelluista kompakteista premium-katumaastureista. XC40:n turvallisuus- ja tukiominaisuuksiin kuuluvat mm. Volvon Pilot Assist -ohjausjärjestelmä, City Safety, tieltä suistumisen esto ja suoja, risteävän liikenteen varoitin jarrutustuella sekä 360° kamera,...

Pyydä tarjous

Kiinnostuitko tästä autosta? Täytä yhteystietosi ja olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.
Kiitos, haluan samalla tarjouksen nykyisestä autostani. Täytä alle autosi tiedot.
Yksittäisen tiedoston kokorajoitus 1 MB.
Suositellut tiedostomuodot: gif jpg png.
Lähettääksesi lomakkeen, sinun täytyy ensin hyväksyä henkilötietojen käsittelykäytäntömme.