Auto-Kilta on luotettava ja asiantunteva rengaskauppa

Rengaskauppa verkossa 24/7

Osta nyt laadukkaat talvirenkaat ja varaa vaihto

Auto-Kilta on luotettava ja asiantunteva rengaskauppa. Voit ostaa autonrenkaita useilta huippumerkeiltä ja varata kaikki tarvitsemasi lisäpalvelut nyt helposti suoraan verkosta! Näet kaikki hinnat ja vapaat palveluajat suoraan online-palvelustamme - toimi heti ja varaa oma aikasi!

Siirry ostoksille

Continental Ice Contact 2 -testivoittajat meiltä

Tämän sesongin ykkösvalinta on Tekniikan Maailman testivoittaja ja vuoden 2017 Talvirengastestissä ainoana renkaana 5 tähteä ansainnut Continental Ice Contact 2. Tarjoamme kattavasti laadukkaita autonrenkaita myös General Tire ja Viking -merkeiltä, jotka ovat myös Continentalin omistamia tuotteita. Tervetuloa tutustumaan renkaisiin myös paikan päälle myymälöihimme. Saat meiltä aina asiantuntevaa opastusta rengashankintaa varten. 

”Continentalin jääpito on erinomainen. Rengas on myös erittäin helppo ajettava ja ohjautuu loogisesti ääritilanteissa jäisillä teillä.” - Tekniikan Maailma 17/2017

Tarvittaessa tarjoamme sinulle rahoituksen - vaihda nyt turvallisiin, uusiin talvirenkaisiin, maksa vasta helmikuussa! Auto-Killasta saat kesä- ja talvirenkaiden lisäksi ympäri vuoden monia muita tuotteita ja palveluita mm. alkuperäiset vannesarjat, rengastarjoukset sekä rengaspesupalvelut. Online-palvelussamme voit valita myös sinulle lähimmän paikkakunnan, tarvitsemasi huolto- ja lisäpalvelut ja näet sinulle sopivat vapaat ajat - eikä sinun tarvitse odottaa vahvistusta varauksellesi!

 

Siirry ostoksille