Ennakkomyynnissä upea, odotettu Volvo XC40

Odotettu Volvo XC40

ennakkomyynnissä upea Volvo XC40

Tämä on uusi XC40, Volvon uusi kompakti katumaasturi suurilla innovaatioilla. Ole ensimmäisten joukossa ja varaa nyt ennakkoon täysin uusi Volvo XC40. Odotettu XC40-malli on herättänyt jo ennakkoon suurta kysyntää, joten nyt kannattaa olla nopea. Voit tilata oman Volvo XC40:n nyt ja päättää myöhemmin haluamasi maksu- ja hankintatavan: suorakauppa, vaihtokauppa, edullinen rahoitus tai kattava KiltaDiili

Ainutlaatuisesti muotoiltu citymaasturi

Uusi Volvo XC40 on uudenlainen Volvo. Se tarjoaa skandinaavista designia ja moderneja innovaatioita helpottamaan elämääsi. Tekniikan osalta XC40 tarjoaa huippusuosituista 90- ja 60-sarjan autoista tutut palkitut turvallisuus-, yhteys-, tieto- ja viihdetoiminnot täysin uudessa, kompaktissa paketissa.

Kehittyneet tekniikat tekevät XC40:stä yhden markkinoiden parhaiten varustelluista kompakteista premium-katumaastureista. XC40:n turvallisuus- ja tukiominaisuuksiin kuuluvat mm. Volvon Pilot Assist -ohjausjärjestelmä, City Safety, tieltä suistumisen esto ja suoja, risteävän liikenteen varoitin jarrutustuella sekä 360° kamera, joka auttaa kuljettajia käsittelemään autoa ahtaissa pysäköintitiloissa.

Tutustu XC40 vaihtoehtoihin maahantuojan hinnastosivulla.

Volvo XC40
KiltaDiilillä esim. 542€/kk
Nyt ennakkotilattavissa!
KiltaDiili Täysin uusi Volvo XC40

UUSI Volvo XC40

T4 AWD Business automaatti
esim.
542,00 €/kk

Uusi Volvo  XC40 tarjoaa huippusuosituista 90- ja 60-sarjan autoista tutut palkitut turvallisuus-, yhteys-, tieto- ja viihdetoiminnot täysin uudessa, kompaktissa paketissa. Kehittyneet tekniikat tekevät XC40:stä yhden markkinoiden parhaiten varustelluista kompakteista premium-katumaastureista. XC40:n turvallisuus- ja tukiominaisuuksiin kuuluvat mm. Volvon Pilot Assist -ohjausjärjestelmä, City Safety, tieltä suistumisen esto ja suoja, risteävän liikenteen varoitin jarrutustuella sekä 360° kamera,...

Pyydä tarjous

Kiinnostuitko tästä autosta? Täytä yhteystietosi ja olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.
Kiitos, haluan samalla tarjouksen nykyisestä autostani. Täytä alle autosi tiedot sekä missä toimipisteessä haluat asioida.
Yksittäisen kuvan tiedostokokorajoitus 1 MB.
Suositellut kuvamuodot: gif jpg png.