Auto-Kilta Oy aloittaa Ford-jälleenmyyjänä Mikkelin ja Savonlinnan talousalueella

Ford nyt myös Mikkelissä ja Savonlinnassa

Ford-jälleenmyyntimme laajenee

Auto-Kilta Oy ja Oy Ford AB ovat solmineet jälleenmyyntisopimuksen koskien Mikkelin ja Savonlinnan talousalueiden Ford henkilö- ja hyötyajoneuvojen myyntiä sekä huoltopalveluita.

Auto-Killalla on pitkäaikainen kokemus Ford henkilö- sekä hyötyajoneuvojen myynnistä ja huoltopalveluista Lappeenrannan ja Imatran talousalueella. Mikkeliin ja Savonlinnaan laajentuvan Ford-toiminnan myötä Auto-Kilta Oy pystyy nyt tarjoamaan erittäin kattavan tuote- ja palveluvalikoiman yksityis- ja yritysasiakkaille kaikilla neljällä paikkakunnalla.

Alkavan Ford –toiminnan johdosta Auto-Kilta Oy tulee rekrytoimaan Mikkelin ja Savonlinnan toimipaikkoihin uusia työntekijöitä ja toteuttamaan vuosien 2017-2018 aikana investointiohjelman laitteisiin ja kiinteistöihin, jotka vastaavat laajentuvan toiminnan vaatimuksia. 

Ford toiminta Mikkelissä ja Savonlinnassa alkaa välittömästi Auto-Kilta Oy:n nykyisissä toimitiloissa. Tiedotusta voi seurata Auto-Killan verkkosivuilta sekä sosiaalisen median kanavia hyödyntäen. Auto-Killan verkkosivujen kautta voi liittyä myös Ford- tiedotuskanavalle, jossa ajankohtaisia tietoja toimitetaan sähköpostin välityksellä.

Asiakkaiden ja työntekijöiden tyytyväisyys toiminnan keskiössä

Alueellisesti kasvavan Ford-edustuksen myötä Auto-Kilta Oy:llä on nyt valikoimissaan suuren markkinaosuuden automerkki myös Mikkelissä ja Savonlinnassa. Fordilla on merkittävä osuus Etelä-Savon uusien autojen kokonaismarkkinasta, minkä myötä alueilla on jo mittava olemassa oleva Ford-asiakaskunta.

Auto-Kilta Oy:n toiminnan yhtenä tärkeimmistä tavoitteista on tuottaa erinomaista asiakastyytyväisyyttä. Keskittämällä toimintaansa merkittävän markkinaosuuden edustuksiin, kuten Fordiin, Auto-Kilta Oy:llä on mahdollisuus kohdistaa henkilöstön resursseja yhden päämerkin parissa työskentelyyn. Näin Auto-Kilta Oy voi tarjota asiakkailleen korkean tason merkkikohtaista osaamista ja sitoutumista.

“Panostamme myös nykyaikaisiin auton hankintatapoihin. Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden hankkia auton lisäksi kattavat käyttöön liittyvät tuotteet ja palvelut yhdestä paikasta,” toteaa Auto-Kilta Oy:n toimitusjohtaja Aki Savolainen.

Auto-Kilta Oy

Auto-Kilta on perustettu Lappeenrannassa vuonna 1964 ja on toiminut Savonlinnassa  yhtäjaksoisesti vuodesta 1992 ja Mikkelissä vuodesta 2001.

Auto-Kilta Oy edustaa nykyisin Ford, Volvo, Renault ja Dacia tuotteita ja yhtiön toimipisteet sijaitsevat Lappeenrannassa, Mikkelissä, Savonlinnassa ja Imatralla.

Samaan konserniin Auto-Kilta Oy:n kanssa kuuluva Auto-Kilta Trucks Oy edustaa Lappeenrannan, Mikkelin, Savonlinnan ja Imatran talousalueella Volvo- ja Renault kuorma-autoja.

Auto-Kilta konserni työllistää noin 110 autoalan ammattilaista ja konsernin liikevaihto vuonna 2016 oli n.60 milj. euroa.
 

Lisätiedot:

Aki Savolainen
Toimitusjohtaja
AUTO-KILTA OY
AUTO-KILTA TRUCKS OY
Puh. 0400751343
aki.savolainen [at] autokilta.fi