Volvo XC60 hybrid Auto-Kilta
Volvo XC60 T8 hybrid

Luokkansa edullisin ja maailman turvallisin

Volvo on tutkitusti maailman turvallisin auto. Volvon kunnianhimoinen visio on, että yksikään ihminen ei vuodesta 2020 alkaen loukkaantuisi vakavasti saati menehtyisi uuden Volvon kyydissä. Me Auto-Killassa uskomme tähän, mutta haluamme nostaa esiin myös muita turvallisuuden elementtejä  Turvallisuus on myös luottamusta siihen, että autoiluun sijoitettu rahallinen satsaus on järkevä.

Ylivertainen arvon säilyminen takaa edullisen kk-hinnan

Taloudellinen turvallisuus autoilussa kiteytyy ennen kaikkea arvon säilymiseen. Auton arvon säilymistä sen elinkaaren aikana emme määrittele yksin me kauppiaat tai auton valmistaja, vaan se määrittyy markkinoilla. Kk-hinnan määräytymisessä olennaista ei ole auton ostohinta, vaan arvon säilyminen sopimuskauden aikana. Asiakkaana maksamasi kk-hinta perustuu sopimuskauden aikaiseen arvon alenemiseen, joka jaetaan tasaisesti sopimuskaudelle. Volvo on kiistattomasti markkinoiden parhaiten arvonsa säilyttäviä autoja. Tämä puolestaan perustuu esimerkiksi todella maltilliseen lisävarusteiden hinnoiteltuun ja ylivertaisiin turvallisuusominaisuuksiin. 

Esimerkiksi XC60 on ollut kokoluokkansa suosituin ja arvostetuin auto lähes vuosikymmenen ajan, ja tämä arvostus näkyy suoraan myös uuden, vuonna 2017 lanseeratun version kk-hinnoittelussa. Rahoittajat arvioivat XC60:n arvon alenevan merkittävästi saman luokan autoja vähemmän kahden tai kolmen vuoden sopimuskaudella.


Tehokkain, vähäpäästöinen – ja ylivoimaisesti edullisin T8

Me Auto-Killassa vertailimme merkittävän rahoittajan (Santander Consumer Finance) hybridimoottoreilla varusteltujen katumaastureiden hinnoittelua, karkeasti XC60:n kokoluokassa. Vertailu tehtiin kk-hintaisten autojen esimerkkihintojen välillä. Kaikkiin vertailtuihin esimerkkeihin pätivät samat ehdot ja lisäpalvelut: 0 € käsiraha, 36kk sopimusaika sekä 45.000km käyttöraja, katso vertailu alla.

Volvo XC60 T8 AWD R-Design aut
ovh. 74 974,96€    (390 hv)    ajomatka sähköllä 40 km
805,59€ /kk 
Mitsubishi Outlander PHEV Instyle Navi 4WD
ovh. 55 362,981€    (285 hv)   ajomatka sähköllä 54 km
857,87€ /kk
Mercedes-Benz GLC 350 e 4Matic A Premium Business AMG
ovh. 63 265, 49€    (327 hv)    ajomatka sähköllä 34 km
875,86€ /kk
Mercedes-Benz GLC 350 e Coupé 4Matic A Premium Business
ovh. 66 308,88€     (327 hv)    ajomatka sähköllä 34 km  
913,65€ /kk
Volvo XC90 T8 R-Design Plug-in-hybrid
ovh. 95503,74€     (390 hv)   ajomatka sähköllä 40 km
1113,03€ / kk
BMW X5 F15 xDrive40e A
ovh. 85 612,79€     (245 hv)    ajomatka sähköllä 30 km
1221,35€ /kk
AUDI Q7 Business 3,0 V6 TDI e-tron quattro tiptronic
ovh. 100 313,65€    (373 hv)   ajomatka sähköllä 56 km
1221,35€ /kk
Lähde: Santander Consumer Finance 9.1.2018 0€ käsiraha, 45 000km, 36kk
Kaikkiin esimerkkeihin sisältyy ennalta sovittu takaisinostohinta sekä määräaikaishuollot ja korjaukset. Lisäksi rengashotelli (hinnat eivät sis. talvirenkaita), kausivaihdot, sijaisauto huollon ajaksi sekä sisä- ja ulkopesu määräaikaishuollon yhteydessä

. 

Ostohinnaltaan kalliimman, suorituskykyisemmän, ja turvallisemman XC60 T8 AWD R-Designin saa merkittävästi, jopa satoja euroja kuukaudessa edullisimmalla kk-hinnalla kuin vertailun muita hybridejä. Vastaavia eroja Volvon eduksi löytyy kaikista katumaastureiden kokoluokista, ja syynä tähän on yksinkertaisesti ylivoimainen arvon säilyminen.

Auto-Kilta XC60 plug-in-hybrid

Vähäpäästöisyys liikenteessä - turvan elementti sekin 


Auto on monelle meistä välttämättömyys. Isolle joukolle kuluttajia se on myös valinta vapaudesta, vaivattomuudesta ja joustavuudesta. Ladattavalla hybridiautolla voimme kantaa myös vapauden mukanaan tuomaan vastuuta turvallisesta ympäristöstä. 

XC60 T8 hybridimoottorin yhdistetty polttoaineen kulutus (2,2l/100 km) sekä yhdistetty CO2 päästölukema (50g/km) kestävät vertailun. XC60 T8:n 40 km toimintasäde sähköllä mahdollistaa useissa arkisissa siirtymissä jopa täysin päästöttömän ajon. Toki kaikki ymmärrämme, että Suomen talviset olosuhteet leikkaavat toimintasädettä, mutta varsinkin jos latausmahdollisuus on sekä kotona että työpaikan pihassa, on päästötön ja lähes kuluton arkiajo usealle autoilijalle mahdollista.


KiltaDiili tarjoaa turvaa ja vapautta

Auto palvelutuotteena -konsepti, meidän tapauksessamme KiltaDiili, sisältää auton lisäksi kaikki tarvittavat huollot ja rengaspalvelut. Kuluttajalle tämä merkitsee vaivattomuutta, mutta myös täysin riskitöntä vaihtoehtoa. Ennalta määritelty kiinteä kk-maksu, sekä takuuhinta sopimuskauden päättyessä vapauttavat autoilijan käytännössä kaikilta taloudellisilta riskeiltä – riskin auton arvon heilahtamisesta kannamme kaikissa tilanteissa me palveluntarjoajat. Tämä on merkityksellistä alalla, jossa teknologian harppauksia on vaikea ennakoida, ja jonka verotus tuntuu olevan jatkuvassa murroksessa. 

Ennalta määritelty kiinteä kk-maksu, sekä takuuhinta sopimuskauden päättyessä vapauttavat autoilijan suurimmilta taloudellisilta riskeiltä. Tämä on merkityksellistä alalla, jossa teknologian harppauksia on vaikea ennakoida.

Laske KiltaDiili-rahoitus haluamaasi malliin

Jaa artikkeli

Ota yhteyttä

Täytä tietosi ja jätä meille haluamasi viesti alla oleviin kenttiin ja olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

Kiitos, haluan samalla tarjouksen nykyisestä autostani. Anna autosi tiedot. Täytäthän tiedot huolellisesti, jotta voimme palvella sinua entistä paremmin. Saat parhaan mahdollisen arvion, kun saamme autostasi hyvät ja kattavat tiedot.
Yksittäisen tiedoston kokorajoitus 1 MB.
Suositellut tiedostomuodot: gif, jpg, png.